NaslovnaSkladištenje pošiljaka

Skladištenje pošiljaka

Usluga skladištenja pošiljaka uključuje pohranjivanje vaših pošiljaka u prostorije ili skladišta koja su dostupna 24 sata dnevno. Ova usluga je korisna ako imate mnogo pošiljaka koje trebate pohraniti ili ako želite da se pošiljke pohranjuju na sigurnom mjestu. Skladištenje pošiljaka može biti privremeno ili dugoročno, ovisno o vašim potrebama.
Profesionalno skladištenje i distribucija

Cro ekspres brine o svemu, od savjetovanja i planiranja do potpune implementacije usluga. U potpunosti se možete usredotočiti na svoj posao i prepustiti sve ostalo nama.
Upravljanje zalihama u skladu sa skladištenjem različite robe i strategijama dostave, upravljanje datumima isteka, registracija i praćenje serija podataka, podaci o minimalnom roku trajanja te serijski brojevi.

Odgovornost i pouzdanost

Cro ekspres preuzima odgovornost za potpuni klijentov proces naručivanja – od narudžbe i dokumentacije do administracije i fakturiranja.
Cro ekspres brine da se kladištenje određenih proizvoda odradi po zahtijevima za pridržavanje odredbi o higijeni, razini prašine, antistatičkim mjerama i kontroli klime.