NaslovnaUpoznajte Cro Ekspres

Upoznajte Cro Ekspres

Dostavljamo od 2008 godine sa jednakom strašću…

Cro Ekspres d.o.o. je privatna logistička tvrtka koja je prepoznata kao apsolutni lider na hrvatskom tržištu kada je u pitanju domaća distribucija pošiljaka.

Smješteni u Zagrebu glavnom industrijskom središtu regije, naše skladište i uredi se nalaze u srcu distribucijske zone – zagrebačkog teretnog terminala Jankomir, gdje možemo ponuditi usluge crossdockinga i skladištenja.

U svom petnaestogodišnjem iskustvu povezali smo apsolutno sve krajeve države sa skladišnim centrima u svim glavnim industrijskim centrima unutar Hrvatske, te širimo svoje poslovanje van granica kako bismo svojim klijentima pružili kompletna logistička rješenja.

Da bismo istinski povezali svijet, trebamo i istinski globalni pogled. Naši horizonti su se proširili van granica, oceana i kontinenata. Povezujemo ne samo razne kulture – mi ih održavamo. Članovi tima Cro Ekspresa su sve redom profesionalci sa prosjekom +12 godina iskustva u logističkom sektoru.

Proces stalnog poboljšanja naše logističke tvrtke zasnovan je na našoj posvećenosti klijentima, našoj strasti prema inovacijama i našem čvrstom uvjerenju u ekonomsku, ekološku i društvenu održivost.

+

Godina Iskustva

M

Zadovoljnih korisnika

k

Isporučenih pošiljki mjesečno

Anytime, Anywhere

Cro Ekspres drži Vaš posao u korak s vremenom!

Kontaktirajte nas putem obrasca za kontakt ili pozivom na broj telefona.