NaslovnaCestovni Prijevoz

CRO EKSPRES CESTOVNI PRIJEVOZI

Portfelj usluga cestovnog prijevoza koji nudimo u Cro Ekspresu obuhvaća pune, dotovarne, zbirne te vangabaritne prijevoze. Putem naše mreže pažljivo odabranih kvalitetnih prijevoznika, te putem Vlastitih utovarnih kapaciteta osiguravamo sigurnu i točnu isporuku Vaše robe, te optimalan odnos tranzitnog vremena i cijene. Povezujemo sve države Europe te države regije kao što su susjedne Srbija te Bosna i Hercegovina.

Naši prijevoznici i vozači rade po najvišim standardima struke.

FTL – Puni utovari

 Ukoliko imate hitnu pošiljku koja treba biti dostavljena bez dodatnih prekrcaja od točke A do točke B ovo je idealna vrsta prijevoza za Vas.

Ovim putem prevozimo sve vrste tereta, paletiziranih, nepaletiziranih, te pošiljaka koje podliježu temperaturnim režimima, vangabaritnih tereta itd.

Putem vlastitih prijevoznih kapaciteta, te mreže izvrsnih partnerskih prijevoznika povezujemo cijelu Europu sa Vašim željenim mjestom utovara i istovara. Ovom vrstom prijevoza osiguravamo maksimalnu transparentnost tijekom prijevoza od vremenskih okvira, cijene te eventualnih dodatnih zahtjeva koji su stavljeni ispred nas.

Cro Ekpres tim za međunarodni cestovni prijevoz je tu za sve Vaše upite stoga povjerite nam svoje utovare sa povjerenjem.

cestovni-prijevoz
cro-ekspres-truck-in-tunnel

LTL – dotovari i zbirne linije

Koristeći ovu vrstu prijevoza plaćate samo prostor koji koristite. Ukoliko Vaše pošiljke mogu podnijeti nešto dulji transit time ovo su idealne usluge za Vas. Vodimo računa o redovnim polascima kamiona, a zahvaljujući širokoj paleti vlastitih utovarnih kapaciteta, te dodatno, kroz naše pažljivo odabrane cestovne prijevoznike, uvijek pronalazimo idealan prostor za vašu robu i možemo brzo reagirati u slučaju neočekivanih događaja kako bismo osigurali pouzdanu isporuku.    Ostvarite najbolje cijene za prijevoz vaše robe diljem Europe uz naše usluge zbirnog  prijevoza. U ponudi imamo široku paletu opcija, od kombi vozila do mega tegljača i prikoličara, uključujući cerade, tvrde stranice i kamione sa utovarnom platformom. Svi naši vozači te partnerski prijevoznici su provjereni kako bi osigurali najviše standarde kvalitete, optimalne cijene, transparentnost i učinkovitu komunikaciju. Status vaše pošiljke možete provjeriti u svakom trenutku putem online platforme za upravljanje lancem opskrbe.

S našim rješenjima za zbirni prijevoz možete se osloniti na brz pretovar i česte polaske, kao i niz dodatnih usluga, kao što su preuzimanje i pakiranje robe, paletiziranje, označavanje i carinjenje. Provjerite sa našim kolegama u zbirnom međunarodnom odjelu koje su Vam sve linije na raspolaganju te izaberite zajedno sa njima onu opciju koja je potrebna upravo vama i vašim pošiljkama u datom trenutku. Povjerite nam ih bilo da ih izvozite putem naših ruta i linija u razne dijelove Europe, ukoliko Vam je potrebna naša dnevna direktna linija na relaciji Hrvatska – Slovenija – Hrvatska ili trgovinski surađujete sa našom susjednom Bosnom pa se naslanjate na našu redovnu tjednu liniju na ovoj relaciji tim iz Cro Ekspresa stoji Vam na raspolaganju te smo tu za Vašu bezbrižnost.