NaslovnaLogistička rješenja

Usluge skladišnog poslovanja

Osigurajte dodatni prostor ili se odlučite za outsourcing kompletnog skladišnog poslovanja te ga prepustite Cro Ekspresu!

U sklopu vlastitih skladišnih kapaciteta nudimo sveobuhvatan paket logističkih usluga u cilju optimizacije skladištenja i distribucije robe.

U našem logističkom centru nudimo specijalizirana logistička rješenja za širok spektar industrija. Biti će nam zadovoljstvo pružiti Vam detaljno savjetovanje kako najoptimalnije posložiti svoj opskrbni lanac da teče fluidno i bez zastoja.

Možemo Vam ponuditi fleksibilnost skladištenja prilagođenu Vašim potrebama.

Tim Cro Ekspresa konstantno ulaže u svoje skladišne kapacitete tako da će se rukovanje Vašom robom biti po najvišim sigurnosnim standardima.

U sklopu skladišnog poslovanja nudimo i sve potrebne dodatne usluge od paletiziranja Vaše robe, provjera i vođenje stanja, prepakiravanja, komisioniranja, označavanja, deklariranja itd.

Upravljamo načelima odlazne logističke selekcije kao što je FEFO (“prvi istekao, prvi izašao”), LIFO ( “zadnji ušao, prvi izašao” ), te FIFO ( “ prvi ušao, prvi izašao “ ).

Kako bi usluga bila potpuna, a Vaš opskrbni lanac u jednim i sigurnim rukama svi skladišni poslovi naslonjeni su na našu vlastitu distributivnu mrežu sa kojom smo, slobodno možemo reći, lideri na nacionalnom teritoriju.

Carinsko posredovanje

Naši timovi u Cro Ekspresu zaduženi za carinske procedure osigurat će da budu zadovoljene sve pravne norme kada su u pitanju formalnosti iz područja carinskih pitanja. Kod nas ćete dobiti savjete o pitanjima vezanih za samu pripremu carinske dokumentacije, carinskih prijava, veterinarskih i sanitarnih inspekcija itd.

U suradnji sa našim partnerima diljem svijeta pobrinut ćemo se da dobijete savjete o propisima koje treba zadovoljiti na pojedinom tržištu i na taj način prijevoz Vašeg tereta bio siguran kako u uvozu tako i u izvozu.

cro ekspres carina granica