NaslovnaPomorski Prijevoz

CRO EKSPRES POMORSKA RJEŠENJA

FCL - Prijevoz punih kontejnera

Na siguran, konkurentan i jednostavan način prevezite svoje kontejnerske pošiljke.

Cro Ekspres Vam putem konkurentnih cijena, osiguranog utovarnog prostora na svim glavnim pomorskim i trgovačkim pravcima nudi prijevoz svih vrsta kontejnerskih pošiljaka.

Surađujući sa svim Brodarima, te razgranatom mrežom agenata u svim lučkim centrima diljem Svijeta osiguravamo redovite polaske, te pouzdano vrijeme isporuka prema svim lukama.

Naša mreža partnera u potpunosti razumije lokalne propise, te je aktivna u svim trgovačkim centrima kao lokalna podrška u otpremnim ili odredišnim lukama, te unutrašnjostima.

Naš tim specijalista u ovom području nudi Vam kompletna logistička rješenja od prihvata robe, prijevoza, carinskih formalnosti, te dostave od “vrata do vrata”.

Fleksibilno kombiniramo te optimiziramo pomorski, zračni, te željeznički prijevoz sa podrškom na cestovnim rutama te na taj način nudimo rješenje koje je krojeno točno prema Vašim potrebama i naravno potrebama Vaših kupaca.

Spremni smo prevladati sezonske fluktuacije sa unaprijed rezerviranim brodskim prostorom te spriječiti da Vaši kontejneri “zapnu” u jeku sezone i time ugrozite protok svog opskrbnog lanca.

Bilo koji trgovački pomorski pravac je za nas plovan – naš tim iz pomorskog odjela ima rješenje za svaki vaš kontejener!

Truck cro ekspres
service2

LCL - Zbirne pomorske pošiljke

Zalihe su Vam pri kraju, a nemate potrebe za naručivanjem veće količine, dobavljač nije spreman u ovome trenutku isporučiti količinu da napunite puni kontejner ili samo želite upravljati zalihama na drugačiji način – koji god razlog je u pitanju zbirne pomorske pošiljke su idealna mjera za Vas. Ova usluga je idealna upravo za prijevoz manjih pošiljaka, jer dijelite utovarni kontejnerski prostor sa drugim klijentima u omjeru u kojem vaša pošiljka zauzima mjesto.

Na taj način povećavate brzinu isporuke, te upravljate svojim zalihama.

Putem pouzdanih globalnih partnera nudimo mogućnost konsolidacije robe, vršimo sve potrebne pripremne radnje za siguran prijevoz Vaših pošiljaka, obavljamo potrebne carinske procedure te na taj način omogućavamo da cijeli proces ovog multimodalnog prijevoza prođe fluidno i bez nepotrebnih zastoja te kašnjenja.

U ponudi imamo direktne tjedne polaske iz svih glavnih pomorskih Luka, a one pravce koje nemamo povezane direktno rješavamo putem izvrsno povezanih prekrcajnih centara.

Kada Vaše LCL pošiljke dođu na kopno tu smo kao podrška da iste dopremimo putem vlastite distribucijske mreže do vrata Vaših kupaca.

Prijevoz rasutog tereta - projektni poslovi

Ukoliko imate pošiljku koja premašuje standardne dimenzije bilo da je prevelika ili preteška za standardnu opremu ili je u pitanju tekući ili rasuti teret imate projektnu pošiljku.

Naši specijalisti u Cro Ekspresu za projektne poslove su tu da zajedno sa Vama pronađu najbolje individualno rješenje za njen prijevoz. Obzirom da prijevoz ovakvih pošiljaka zahtjeva visoku razinu stručnosti, pažnje i sigurnosti prepustite se u njihove ruke – na pravome ste mjestu.

Osigurat ćemo procjenu najboljeg načina prijevoza, najoptimalnije rute, lashirat ćemo je, dodatno osigurati, ukoliko je potrebno nadgledati vašu pošiljku, organizirati pratnju i sve potrebne radnje kako bi Vaš vrijedan teret stigao najsigurnije od početne do krajnje točke.

cro eksp break bulk ship
Train wagons carrying cargo containers for shipping companies.

Željeznički prijevoz

Kao alternativu pomorskom i avio prijevozu predlažemo željeznički prijevoz. Rokovi isporuke su za otprilike dva tjedna kraći u odnosu na pomorski prijevoz, a cjenovno oko 60% jeftiniji od zračnog prijevoza.

Ukoliko imate redovite pošiljke možete ovim načinom prijevoza uštediti i vrijeme i novac na Putu Svile.

Kada pošiljka dođe do jednog od europskih HUB-ova tu su naše direktne cestovne usluge kojima dopremamo Vaše pošiljke do adrese isporuke.

U Europi koristimo zbirne centre naših provjerenih partnera koji su zaduženi da ih sigurno proslijede prema Zapadnoj, Srednjoj i Istočnoj Europi.

Vaše rail pošiljke su u svakom trenutku u sigurnim rukama na našim povezanim i uhodanim rutama prijevoza.