NaslovnaOstale usluge

Ostale usluge

Naša korisnička služba u konstantnoj je potrazi za novim i suvremenim načinima kak poboljšati performanse vašeg opskrbnog lanca. Cro ekspres na taj način umanjuje troškove, a povećava kvalitetu svojih usluga. Da bismo poboljšali naše usluge nudimo analizu logističkih procesa te pronalaženje idealnih rješenja za svaku specifičnu granu poslovanja.

U Cro ekspresu smo se posvetili razumijevanju izazova i potreba naših klijenata.
Svakodnevno nastojimo osigurati potrebne potrebne informacije iz svijeta logistike, te partnerski surađujemo s našim klijentima da bismo stvorili efikasna, elegantna i ekološki prihvatljiva logistička rješenja.
U Cro ekspresu se o logistici brine tim stručnjaka i odabranih partnera koji su sposobni osigurati inovativna i održiva logistička rješenja.

Svoje samopouzdanje temeljimo na svom višegodišnjem iskustvu u razvoju kvalitetne distribucije bilo kojeg novog proizvoda na tržištu. U dugogodišnjoj praksi naučili smo se prilagoditi i izboriti sa svim izazovima na tržištu upornošću, marljivošću, znanjem i i profesionalizmom.

U želji da optimiziraju svoje poslovanje i osiguraju visoku kvalitetu usluga koje pružaju svojim klijentima, velike kompanije u Hrvatskoj se često odlučuju prepustiti organizaciju svojih lanaca opskrbljivanja firmama koje su se specijalizirale za te vrste usluga. Cro ekspres ima dugogodišnje iskustvo u pružanju svih vrsta logističkih usluga klijentima koji su nam s velikim povjerenjem prepustili kompletne procese ili segmente svojih lanaca opskrbljivanja.