Povećali smo svoje zbirne kamionske linije sa još jednom novom, te povazali nam dragu susjednu Bosnu i Hercegovinu sa 2 redovita tjedna polaska iz Zagreba za Sarajevo, te isto tako iz Sarajeva za Zagreb.

Kako je sa Bosnom i Hercegovinom robna razmjena poprilično velika na ovaj način ćemo svojim klijentima omogućiti da svoje kupce snabdjevaju redovito. 

Robu prikupljamo u svim državama Europe te dostavljamo do našeg skladišnog centra u Sarajevu, te naši partneri u Sarajevu Vašu pošiljku carine ukoliko je potrebno i dostavljaju do vrata kupca. Isto tako robu sakupljamo i u suprotnom smjeru u cijeloj Bosni i Hercegovini, te dostavljamo u kompletnu Europsku Uniju.

Sve dodatne usluge na početnoj ili odredišnoj točki u mogućnosti smo Vam ponuditi, od savjetovanja o potrebnoj dokumentaciji, savjetu kako pripremiti Vaše pošiljke za sigurno putovanje, mogućnost ugovaranja dodatnog Osiguranja robe itd.

Ukoliko radite sa navedenim tržištem ili tek planirate započeti uvoz ili izvoz na taj dio Cro Ekspres je mjesto gdje ćete naći sve što Vam je potrebno da ovaj dio Vašeg poslovanja bude točno po Vašoj mjeri i standardu.